OFFICE YOGA

Office yoga kan een groot verschil maken voor het welzijn van werknemers. Vele uren zittend doorbrengen en naar een scherm kijken, multitasken, moeilijke problemen die opgelost moeten worden… dit alles zorgt voor een accumulatie van stress op het lichaam en op de geest. Op fysiek vlak helpt office yoga om vastzittende schouders en nek te ontspannen, de negatieve effecten van het zitten op de onderrug te verlichten, en om energie door het lichaam te laten stromen. Even de tijd te nemen om de aandacht naar binnen te brengen helpt ons om te ontspannen en weer in balans te komen. Tegelijk helpt office yoga om de mentale focus te vergroten en chronische stress en burn-out te voorkomen. 

Office yoga kan een groot verschil maken voor het welzijn van werknemers. Het heerlijke yogagevoel dat velen ondervinden op de mat, kan ook perfect bereikt worden op kantoor: voor iedereen toegankelijk, zonder mat en in gewone kleding. Ons lichaam biedt ons volop mogelijkheden voor yogahoudingen die we in deze omgeving kunnen doen.

Het is ideaal als medewerkers ook leren hoe ze yoga in hun dagelijkse praktijk kunnen toepassen, daarom zijn naast begeleide yogasessies in groep ook coaching sessies mogelijk. Deze sessies creëren ruimte voor diepere uitleg: wat is het voordeel van bepaalde houdingen en bewegingen, hoe personaliseer je ze, welke oefeningen kunnen mensen doen tijdens een korte pauze gedurende de dag – of zelfs tijdens lange online telefoonconferenties als alternatief voor zitten.

 

Lessen zijn beschikbaar in het Engels of het Nederlands.

De tarieven zijn afhankelijk van de locatie en de duur van de sessies. Contacteer mij voor een voorstel op maat van jouw bedrijf.

Yogatone - Life is a balance of holding and letting go
Contactformulier

Neem gerust contact op met mij

Yogatone office yoga

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.